Gustav har skrivit årets bästa reklamfilms-låt

Elmsta 3000 horror fests film ”The Musical Massacre” har belönats för årets bästa reklamfilms-låt i Roygalan. En låt som vår Creative Director Gustav Egerstedt skrev själv för fem år sedan. Nu spelades den in i ny tappning, tillsammans med vännerna på Music Super Circus.

Sedan 2007 har vi jobbat med den lilla skräckfilmsfestivalen. Ett väldigt intressant uppdrag då kommunikationen ska väcka helt andra känslor än vad man normalt använder i reklam, nämligen skräck och obehag.

Varje kampanj utgår från årets tema på festivalen, och målsättningen är att vara läskigare än filmerna som visas. Temat denna gång var ”Skräckfilmer från världens alla hört” och idén var att låta kända skräck-karaktärer från olika länder mötas och göra en musikal ihop.

30618028455_f33e1e1300_o4