Vår art director Alexander tipsar om nya kreatörsförmågor som förgyller eller kan komma att förgylla det kommersiella rummet.

En ynnest i rollen som art director är chansen att tillsammans med duktiga kreatörer få förlösa kommunikation för våra kunder. Fotografer, stylister, artister, regissörer, illustratörer, animatörer, spelutvecklare, musiker eller kanske en chokladskulptör? I en tid när konkurrensen om människors uppmärksamhet är tuffare än någonsin är också den konstnärliga kvalitén på kommunikationens utförande viktigare än någonsin.

Med anledning av detta tänkte jag använda mitt gästspel till att bjuda på lite konstnärligt ögongodis. Närmare bestämt tre, hyffsat nya och megaduktiga personer som jag hoppas få chansen att samarbeta med snarare än senare.

 

 

Cherry Cobra Films
cherrycobrafilms.com
instagram.com/cherrycobrafilms

Visst är det härligt att uppleva ting som känns helt unika? Precis så var det första gången jag såg filmreelen från Nathalie och Johanna som bildar regissörsduon Cherry Cobra Films. Receptet var något helt eget; en retrodoftande cocktail full av färgstark styling, scenografi och grafik. Titta bara på stylingen och set designen i deras filmer för Uber Eats.

 

 

 

Johanna Berg
johannauniver.se
instagram.com/johannauniverse

Produktdesign, illustration, scenografi och eeeeh plyschmonster? Jag vet inte vad den rätta beskrivningen för vad Johanna gör är, men jag vet att jag fallit som en fura för hennes skapelser.  Udda verk fulla av humor, otippade material, mysiga färgpaletter och härliga illustrationer.

I våras var Johanna en del av vår konstutställning Saatchi Galleri och vi är superglada att hon kommer dyka upp i våra lokaler igen om ett par veckor. Håll utkik på saatchi.se för mer info om detta.

 

 

 

Olle Bengtsson
ollebengtsson.com/
instagram.com/olle.bengtsson

Olle är en emigrerad fotograf från Göteborg som huserar i Paris sedan ett par år tillbaka. Hans fantastiska, konceptuella och OCD-iga stilleben har gett honom uppdrag av bl a Louis Vuitton, Our Legacy och IKEA. Titta bara på den helt vansinniga Chanel-loggan uppbyggd av 1000 läppstift. Följ honom på Instagram för att spetsa ditt flöde med franska ögon-bonbons!