Vad vi tror på ↓

Som vi ser det är vårt största och viktigaste uppdrag att slåss mot likgiltigheten. Det är anledningen till att vi går till jobbet varje morgon. För rent allmänt bryr sig folk ganska lite om varumärken. De har ju fullt upp med att leva sina liv. Och det är det problemet, att vara lågt prioriterad, som vi vill hjälpa våra kunder med.

Om vi inte väcker några känslor händer ingenting. Noll. Nada. Även om det yttersta målet för alla, även varumärken, är livslång kärlek, vet vi att det finns så många fler känslolägen och reaktioner som är värdefulla. Glädje, respekt eller till och med hat. Om vi inte hjälper varumärken att skapa någon slags reaktion kommer de aldrig heller att få en riktig plats i människors liv.

Om du håller med är du välkommen att kontakta oss, oavsett om du vill börja jobba här, bli kund eller bara är allmänt nyfiken.

Vad vi gör ↓

På Saatchi & Saatchi Stockholm jobbar vi med några av Sveriges och världens största och mest älskade varumärken. Vi är en lokal reklambyrå med muskler i det globala nätverket Publicis. Inom Publicis Norden ingår bland annat PR-byrån JKL, produktionsbolaget MSL samt Sapient Sweden med ett fokus vid digital transformation.

Vi finns representerade i alla nordiska länder. Med våra nätverkspartners i Publicis har vi vanan att ta på oss ledartröjan inom större projekt som innefattar allt ifrån kommunikation, PR till digital transformation.

 

New business ↓

Jonas Björlin
VD
+46 (0) 70-981 72 56
jonas.bjorlin@saatchi.se

 

Kontakt ↓

Saatchi & Saatchi Stockholm
Drottninggatan 95A
113 60 Stockholm
+46 8 505 717 00
info@saatchi.se

 

Kunder ↓

Abarth / Ahmad Tea / Alfa Romeo / Anamma / Bob / Ekströms / Elmsta / Fiat / Fjäll / Frödinge / FUN Light / Gainomax / Grandiosa / Grumme / HK Scan / Jeep / Jokk /Jordan / Nestlé / Pampers / Popaganda / Risifrutti / Therimin / Theracough / Verum / Visa / Voltaren