En skåning, en norrlänning och en stockholmare

Efter sommaren blev vi fler och bättre. Säg hej till Peter Arneryd, vår nya planner. Peter är lite nygammal på kontoret då han praktiserade hos oss i våras, nu är han här på riktigt. Peter är en glad skåning som både har pluggat på Lunds Universitet och Berghs. Förutom det har han arbetat som affärskonsult och varit en del av den skånska startup-miljön. Bland annat drev han tillsammans med två vänner jeansvarumärket Nerdy by Nerds under flera år. På kontoret förstärker han vår kompetens inom digital planning.

 

Sofia Gidlund började arbeta som controller hos oss i juli. Innan dess arbetade hon på Telia Finans i flera år, senast som business controller. Däremellan surfade hon på de sju världshaven (eller i alla fall tre av dem). Innan tiden på Telia Finans och efter studierna på Handelshögskolan i Jönköping arbetade hon som ekonomiansvarig på ett mindre telekombolag på Irland. På fritiden älskar Sofia att gå kurser, alltifrån fallskärmshoppning och överlevnad till yoga. Och ja, hon kommer från Norrland.

 

Och sist men inte minst stockholmaren William Jacobson som går in som formgivare. William har ett starkt öga för detaljer och gillar att sitta och pilla på nördnivå inom typografi. Men även att ta fram hållbara och bra koncept.  Efter två års studier på Forsbergs skola för design och reklam åkte han till Amsterdam där han tog sin bachelor inom design på Gerrit Rietveld Academie. Innan han landade hos oss arbetade han i Köpenhamn för Wrong Studio.